Rólunk

A 2AI Partners s.r.o. mobil WC-k, szaniter-, raktár- és irodakonténerek, mobil kerítések és közúti jelzőtáblák bérbeadásával foglalkozik. Cégünk az eszközök bérbeadásán túl átfogó szolgáltatásokat is kínál, beleértve a bérbeadott eszközök szállítását, telepítését és leszerelését. Rövid- és hosszútávú eszközkölcsönzéssel egyarát foglalkozunk.

Az ügyvezető igazgató által 2017-ben alapított cégünk az elmúlt évek során bőséges tapasztalatra tett szert a mobil eszközök bérbeadása terén. Számos rendezvényen – fesztiválokon, koncerteken – működtünk közre, és nyújtottunk elsőosztályú szolgáltatást ügyfeleinknek és partnereinknek.

Székhelyünk Komáromban található, amelyet optimális helyszínnek tartunk nemcsak a szlovákiai partnereink gyors és hatékony kiszolgálása, hanem a határon átnyúló együttműködés szempontjából is. Vállalkozásunk kezdetben a mobil WC-k bérbeadására összpontosított a térségben, amely elsősorban ezeket a járásokat jelentette: Komárom, Érsekújvár, Dunaszerdahely, Pozsony, Galánta, Szenc, Vágsellye, Nyitra, Léva, Aranyosmarót, Nagytapolcsány, Galgóc, Nagyszombat és Bazin. Később kapacitásnövelés mellett döntöttünk, így már Szlovákia teljes területén gyors és hatékony hozzáférést biztosítunk szolgáltatásainkhoz.

A 2AI Partners s.r.o. nagy hangsúlyt fektet a többnyelvű kommunikációra, hogy az ügyfél-kommunikáció során nyelvi nehézségek ne merülhessenek fel. A szlovák, magyar és esetlegesen az angol nyelvű tárgyalási nyelv támogatása a 2AI Partners s.r.o.-nál magától értetődő.

„Munkánk szempontjából kiemelt fontosságú az elégedett ügyfél, aki szolgáltatásainkat nem csupán egyszeri alkalommal veszi igénybe, hanem ismételten hozzánk fordul. Szüntelenül törekszünk szolgáltatásaink tökéletesítésére, ami garantálja azok állandó, kifogástalan minőségét és ügyfeleink elégedettségét. Mobil WC állományunkat folyamatosan megújítjuk, illetve bővítjük, annak érdekében, hogy partnereink mindig magas színvonalú és széles körű szolgáltatásokat tapasztalhassanak.“ – 2AI Partners s.r.o.