Mobil WC bérbeadása

  • Mobil WC bérbeadása
  • Mobilkerítés kölcsönzés
  • Szaniter-, raktár- és irodakonténer bérbeadása
  • Közúti jelzőtáblák bérbeadása

A bérbeadás a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

  • A mobil eszközök teljeskörű karbantartását és szervizelését,
  • Az eszközök helyszínre történő kiszállítása és elvitele az ügyféllel történő megállapodás szerint.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat! A mobil eszközök bérleti ára a telepítési helyszín, a bérelt mennyiség, a bérlet időszaka és időtartama függvényében változik.

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat?

  • építőipari cégeknek, nagyvállalatoknak, kis- és középvállalkozóknak
  • kulturális és sporteseményekre, fesztiválokra, vásárokra, piacoknak, táboroknak, parkolók részére, büféknek
  • magánrendezvényekre, családi eseményekre

Válassza a WC PARTNER-t!

Képesek vagyunk kielégíteni az Önök minden elképzelését – a legkisebb megrendelésektől a legnagyobb rendezvényekig.

RENDSZERES MOBIL WC SZERVIZEINK során nagy hangsúlyt fektetünk a higiéniai előírások betartására.

Szolgáltatásaink során ügyfeleinknek szavatoljuk a következetes, magas minőségű és precíz szervizelést.

WCPartner | PRENÁJOM MOBILNÝCH WC

RÓLUNK

A 2AI Partners s.r.o. mobil WC-k, szaniter-, raktár- és irodakonténerek, mobil kerítések és közúti jelzőtáblák bérbeadásával foglalkozik. Cégünk az eszközök bérbeadásán túl átfogó szolgáltatásokat is kínál, beleértve a bérbeadott eszközök szállítását, telepítését és leszerelését. Rövid- és hosszútávú eszközkölcsönzéssel egyarát foglalkozunk.

Az ügyvezető igazgató által 2017-ben alapított cégünk az elmúlt évek során bőséges tapasztalatra tett szert a mobil eszközök bérbeadása terén. Számos rendezvényen – fesztiválokon, koncerteken – működtünk közre, és nyújtottunk elsőosztályú szolgáltatást ügyfeleinknek és partnereinknek.

Székhelyünk Komáromban található, amelyet optimális helyszínnek tartunk nemcsak a szlovákiai partnereink gyors és hatékony kiszolgálása, hanem a határon átnyúló együttműködés szempontjából is. Vállalkozásunk kezdetben a mobil WC-k bérbeadására összpontosított a térségben, amely elsősorban ezeket a járásokat jelentette: Komárom, Érsekújvár, Dunaszerdahely, Pozsony, Galánta, Szenc, Vágsellye, Nyitra, Léva, Aranyosmarót, Nagytapolcsány, Galgóc, Nagyszombat és Bazin. Később kapacitásnövelés mellett döntöttünk, így már Szlovákia teljes területén gyors és hatékony hozzáférést biztosítunk szolgáltatásainkhoz.

A 2AI Partners s.r.o. nagy hangsúlyt fektet a többnyelvű kommunikációra, hogy az ügyfél-kommunikáció során nyelvi nehézségek ne merülhessenek fel. A szlovák, magyar és esetlegesen az angol nyelvű tárgyalási nyelv támogatása a 2AI Partners s.r.o.-nál magától értetődő.

„Munkánk szempontjából kiemelt fontosságú az elégedett ügyfél, aki szolgáltatásainkat nem csupán egyszeri alkalommal veszi igénybe, hanem ismételten hozzánk fordul. Szüntelenül törekszünk szolgáltatásaink tökéletesítésére, ami garantálja azok állandó, kifogástalan minőségét és ügyfeleink elégedettségét. Mobil WC állományunkat folyamatosan megújítjuk, illetve bővítjük, annak érdekében, hogy partnereink mindig magas színvonalú és széles körű szolgáltatásokat tapasztalhassanak.“ – 2AI Partners s.r.o.

CÉG VEZETŐSÉGE

A 2AI Partners s.r.o. cég vezetősége kéttagú. Ügyvezetői felelősek a vállalat professzionális, zökkenőmentes működtetéséért. Közösen döntenek a főbb tevékenységek, beruházások és projektek kapcsán. A cég mindennapi tevékenysége során (mobil WC bérbeadás, szervizelés, adminisztrációs feladatok) azonban tevékenységeik, feladataik elkülönülnek.

A hatékony kommunikáció érdekében, kérjük, a vezetőség tagjait szakterületüknek megfelelően keresse fel a megadott elérhetőségeken.

ANDREA VADKERTI

Ügyvezető igazgató

Tel.: +421 918 245 820

E-mail: andrea@wcpartner.sk

RADKO VADKERTI

Technikai igazgató

Tel.: +421 915 600 664

E-mail: info@wcpartner.sk

Ügyfeleink

Note: Carousel will only load on frontend.

ÜZENET

KAPCSOLAT

2AI Partners s.r.o.

Hívjon minket munkanapokon 08:00 - 15:00 közötti időszakban.

Tel.: +421 918 260 066

E-mail: info@wcpartner.sk