Szolgáltatások

Bérbeadás

A mobil WC-k bérbeadása a fülkék teljes körű karbantartását, szervizelését, (magasnyomású tisztítás, illatosítás, tisztítószerek biztosítása, toalettpapír utántöltése), helyszínre való ki- és visszaszállítását is tartalmazza a Partnerrel történő megegyezés szerint.

- Mobil utánfutó wc bérlés
- Mobilkerítés és kordon bérlés

Technikai információk

Teljeskörű szolgáltatás

Képesek vagyunk kielégíteni építkezési vállalatok, ipari vállalatok, kis- és középvállalkozások igényeit. Ugyanakkor teljeskörű szolgáltatást nyújtunk kulturális- és sportrendezvények, fesztiválok, vásárok, piacok és táborok idejére, valamint parkolók, büfék, családi és egyéb rendezvények részére egyaránt.

WCPartner

Cégünknek nagyon fontos, hogy Önt is Partnereink között tudhassuk, ezért kérjen munkatársunktól egyedi árajánlatot.

Csapatunk

Rado Vadkerti

dispečer, obchod južné Slovensko

Tel.: +421 915600664 E-mail: rado@wcpartner.sk

Andrea Vadkerti

administrácia, účtovníctvo

Tel.: +421 918245820 E-mail: info@wcpartner.sk

Jan Múdry

event manager, obchod severné Slovensko

Tel.: +421 903551012 E-mail: jan@wcpartner.sk

Rólunk

Rólunk

Társaságunk alapítói a Vadkerti család és Jan Múdry. A cég 100%-osan szlovák gyökerekkel rendelkezik. Székhelye Komáromban van. Cégünk társtulajdonosának, Múdry úrnak sokéves tapasztalata van mobil WC és kerítések bérbeadásával. Sikeresen felépített cége ebben a két ágazatban jelenleg piacvezető. Az elmúlt húsz év során megvalósult számos megbízás és projekt cégünk hozzáértésének bizonyítékai, ami ügyfeleink és partnereink részére elsőosztályú szolgáltatásokat garantál. A Vadkerti család a komáromi térségből származik és bőséges tapasztalattal rendelkezik mobil WC és kerítések bérbeadása terén. Ugyanakkor helyismerettel és kapcsolati tőkével rendelkezik az adott régióban. Alapelvünk, hogy partnereinket mindig anyanyelvükön tudjuk megszólítani: szlovákul, magyarul, esetlegesen akár angol nyelven. Ezáltal jobban megértjük parnereink szükségleteit, és képesek vagyunk kiszolgálni igényeiket. Ügyfeleink elégedettségére nagy hangsúlyt fektetünk, hogy ennek köszönhetően motiváljuk őket szolgáltatásaink ismételt igénybevételére. Ügyelünk mobil WC állományunk rendszeres megújítására, bővítésére, hogy partnereink részére stabil, minőségi és magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani.

Kapcsolat

WC partner s.r.o.

  •   +421 915 600 664
  •   Obchodná 632/21, 945 04 Komárno – Nová Stráž
  •   info@wcpartner.sk.
IČO: 51 071 193
IČ DPH: SK2120581386
Sro-44016/N

Kapcsolat

Amennyiben fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, írjon üzenetet